סדנת בישול פרסי

כשאוכל ושורשים נפגשים

תפתח סדנה לקראת דצמבר // מחיר למשתתף 500 ש"ח

בואו להכיר את המטבח הפרסי בחוויה מרתקת של ניחוחות וטעמים עם גיל סלוקי השף של הטבע

חומרי הגלם של המטבח הפרסי מתגלגלים על הלשון כמו שירה קסומה. המטבח הפרסי מאופיין בתבלינים אקזוטיים וברטבים עשירים וארומטיים, וכמובן- באורז נפלא במגוון סגנונות. המטבח הפרסי נחשב למטבח בריא! ללא שמן ומלא ירקות ועשבי תיבול טריים, שצורת הבישול שלהם שומרת על ערכיהם התזונתיים.  במטבח מככבים ראשד, תרד ועלים ירוקים אחרים, חצילים, גרגרי חומוס, פירות יבשים, תפוזים, רימונים – חלומו של כל תזונאי.  כל אלו ועוד, הופכים את המטבח הפרסי לאחד המטבחים המרתקים ביותר, תאווה לעיניים ולחיך.

דוגמאות למנות בסדנה

  •  חורשט סבזי
  • שפטה ברנג'י
  • קבב קובידה – קבב בקר פרסי
  • ז'וזה קבב – עוף בלימון וזעפרן
  • נון נוחאדי – עוגיות חומוס טחון
  • אורז פרסי לבן + טהדיג תפוחי אדמה
  • אורז מאש, צימוקים פרסיים וקינמון
  • אורז ירוק עם שמיר ופול
  • צלחת סבזי
  • פאלודה

השאירו פרטים להרשמה

חשוב לדעת על הסדנה

  • הסדנה מתקיימת ב"שף של הטבע", מושב גבעתי
  • משך הסדנה 3 שעות
     (18.00-22.00)
  • 10% הנחה לסדנה שנייה
  • 10% הנחה נוספת ללקוחות מעדניית השף
  • מס' המקומות מוגבל

השף של הטבע – חקלאות נקייה, איכותית וישירה מהחקלאי לצרכן

אנו משפחה של חקלאים (דור שלישי לחקלאות ישראלית) ממושב גבעתי – יצרנים ישראלים המנגישים לכם תוצרת מבריאת היצירה של הטבע, קהילה של יצרנים מקומיים המקיימת מיזם של שיתוף פעולה ומייצרת מוצרים טבעיים ואיכותיים עם דגש  על חשיבות היצור המקומי ואיכות הסביבה.

השאירו פרטים ואעדכן אתכם בסדנאות הבאות שלי

שתפו אותנו עם חברים ב-

כל הזכויות שמורות לשף גיל סלוקי, השף של הטבע
עיצוב אתר סטודיו ויזואלית

דילוג לתוכן